1ste leerjaar
  Schijf je in op deze groep en ontvang de nieuwsbrief van de school en alle berichten voor deze groep.
Uitschrijven kan door een e-mail te sturen naar 1lj+unsubscribe@carolusschool.be
2de leerjaar
Uitschrijven kan door een e-mail te sturen naar 2lj+unsubscribe@carolusschool.be
3de leerjaar
Uitschrijven kan door een e-mail te sturen naar 3lj+unsubscribe@carolusschool.be
4de leerjaar
Uitschrijven kan door een e-mail te sturen naar 4lj+unsubscribe@carolusschool.be
5de leerjaar
Uitschrijven kan door een e-mail te sturen naar 5lj+unsubscribe@carolusschool.be
6de leerjaar
Uitschrijven kan door een e-mail te sturen naar 6lj+unsubscribe@carolusschool.be
  Schrijf je in op deze groep en ontvang enkel de nieuwsbrief van de school.
Uitschrijven kan door een e-mail te sturen naar klassen+unsubscribe@carolusschool.be
Eikevliet 1KL
Uitschrijven kan door een e-mail te sturen naar e1kl+unsubscribe@carolusschool.be
Eikevliet 2KL