Sportklassen - Woensdag

Nieuws vanuit Herentals!

Dinsdag zijn we met een groep van 22 vroege vogels gaan joggen! Om half tien mochten de kinderen experimenteren en spelend ontdekken in Hidrodoe! Na ons lunchpakket gingen we op stap voor een water-zoektocht ! Na ons vier-uurtje was het bosspel!

Woensdag zijn we in de voormiddag met echte mountain-bikes door de bossen van Herentals gaan crossen!

's Namiddags hebben we een fotozoektocht gedaan naar de Toeristentoren. Bobbejaanland en de torens van Antwerpen konden we vanop deze hoge houten toren zien! "Hé kijk, ginder is het aan het regenen," riepen de kinderen plots! Gelukkig bleven wij lekker droog!

Ook vandaag, donderdag zijn we met de vrijwilligers gaan joggen! Om 9 uur stond de fito-meter op het programma! Ondertussen is het 5de bezig met muurklimmen en trampoline begonnen. Het zesde leerjaar heeft judo! Deze namiddag hebben we nog boogschieten en tafeltennis! En vanavond ....

sportklas woensdag - sportklassen
2017-04-27 16:50:09 - toegevoegd door koen.huyck

Sportklassen - Donderdag

Vandaag doen we heel veel verschillende sporten! Kijk maar!!

sportklas woensdag - sportklassen
2017-04-27 16:50:09 - toegevoegd door koen.huyck

Sportklassen - Dinsdag

Op bezoek in Hidrodoe! Spetter-leuk! ....