LaatSTE NIEUWSBERICHTEN

Algemeen :: vakantieblaadjes en -boeken

Donderdag 23 mei is de laatste dag om nog een bestelling af te geven voor vakantieblaadjes of vakantieboeken.

Vriendelijke groeten,

2019-05-20 14:33:36

Algemeen :: bereikbaarheid van de school

Volgens de gegevens van de werfleider zou de school tijdens het schoolfeest bereikbaar zijn via de Sint-Katharinastraat - Gasthuisdreef.  Het onthaal staat opgesteld in de Kloosterstraat aan de fietsenpoort.

Tijdens week 21 (20-24 mei 2019) worden er enkel voorbereidende werken gedaan.  De school blijft bereikbaar via de Sint-Katharinastraat - Gasthuisdreef.  Ook de parking van het Familieheem kan gebruikt worden.  De leerlingen blijven de gewone schoolpoort gebruiken, de 'Kusje en rij-door-juf' blijft op post achteraan de parking.  U kan de parking oprijden, achteraan uw zoon/dochter afzetten bij de juf en doorrijden.  Wij zorgen dat uw zoon/dochter veilig naar school wordt gebracht.

In de loop van week 21 gaat het kruispunt Olmstraat-Ooievaarsnest-Sint-Katharinastraat dicht voor het steken van een collector.  Het verkeer vanuit Willebroek zal dan via de Gansbroekstraat moeten aanrijden.

Wij geven elke vrijdag een update ivm de werkzaamheden.

Vriendelijke groeten,

Het Carolusteam

2019-05-17 15:34:27

Algemeen :: #samendenkers

2019-05-15 08:49:10

2lj :: Eerste communie/lentefeest

Joepie! De tijd van communies en lentefeesten breekt weer volledig los!

Indien jullie kapoenen leuke foto's hebben om uit te delen, maken wij hier graag tijd voor vrij!

Op maandag 27 mei lassen wij een wissel- en kijkmoment in :-).

Alvast veel succes voor de kapoenen die aanstaande zondag hun communie mogen vieren!

Prettig weekend!

De juffen

2019-05-10 16:28:17

Algemeen :: verkeerssituatie rondom de school

Hierbij vinden jullie een brief met info over de verkeerssituatie rondom onze school tijdens de werken.

2019-05-09 13:33:27

Algemeen :: luizen en teken

Hallo iedereen,

Er is gemeld dat er neten van luizen zijn gesignaleerd. Goed controleren is de boodschap!
Last van deze kriebeldiertjes? Vraag raad aan de apotheker... Heel effectief is het middel 'Silicom', maar zoek zeker uit wat voor jou het beste werkt...
Als we samen goed controleren en verzorgen, zijn we snel terug kriebelvrij.

Fijn dat er veel van onze kapoenen graag buiten ravotten! Jammer genoeg vinden teken ook daar meer en meer goede verstopplaatsen en liften ze graag met onze kinderen mee. Hou daarom ook jullie ogen open voor deze kleine diertjes. Op de juiste manier zijn deze goed en veilig te verwijderen. Ook hier is even alert blijven de boodschap.

Groetjes,

2019-05-09 13:28:15

Algemeen :: inschrijven BBQ

Graag herinneren we jullie er aan dat er zo snel mogelijk moet ingeschreven worden voor de BBQ.
Maandag, 13 mei is de laatste dag.
Alvast bedankt.

2019-05-09 09:12:52

Algemeen :: helpers gezocht

In bijlage vinden jullie een brief i.v.m. het schoolfeest.

ingrid

2019-05-09 09:09:27

Algemeen :: kalender mei

In bijlage vinden jullie de kalender van mei.

2019-04-29 16:31:38

Algemeen :: plant een bos actie

Morgen gaan we dan eindelijk onze boompjes planten voor de 'plant een bos' actie.
We vertrekken, met onze laarsjes aan, om 13u15 vanop onze speelplaats dus de middagpoort zal om 13u10 geopend worden.
De jongste beertjes blijven op school.
Ouders, grootouders die graag meegaan, zijn van harte welkom.

groene lentegroetjes,

2019-04-01 15:51:38

Algemeen :: kalender april

In bijlage vinden jullie de kalender van april.

2019-03-28 15:30:24

Algemeen :: Sportklassen maandag

Hallo allemaal,

Onze eerste dag op sportklassen zit er bijna op. We deden vandaag al allerlei leuke dingen! Het afscheid was voor sommigen zwaar, maar in de bus zat de sfeer er meteen in. Iedereen wachtte vol spanning op de aankomst aan het sporthotel. We hadden geluk met het verkeer en waren er na ongeveer een uurtje rijden. Daarna wandelden we gezellig naar het centrum van Herentals voor een zoekspelletje en wat uitleg bij de Bovenpoort. Na dit korte intermezzo werden we aan tafel verwacht voor een heerlijk middagmaal (lasagne). Met onze gevulde buikjes waren we helemaal klaar voor de eerste sporten. Op het programma: mountainbike, muurklimmen en trampolinespringen. We konden ons helemaal uitleven. Sommige leerlingen komen vrijdag nog aan bod voor muurklimmen en trampoline, omdat dit in kleinere groepjes gebeurt. Van het mountainbiken hebben we jammer genoeg geen foto's, want dan was het fototoestel misschien samen met ons op de grond gevallen. Dan was het eindelijk tijd om onze kamers te installeren. Bedden opmaken is niet onze specialiteit, maar we kunnen straks onder onze zachte lakentjes kruipen. Nog even buitenspelen, balletjes met kriekjes eten, nog wat ravotten buiten en dan kaartjes schrijven naar het thuisfront. Na een lekker warme douche, kruipen we onze bedjes in.

Tot morgen!

Sportklassen maandag