Wist je datjes

Beetje bij beetje een nieuwe school.

Tijdens de laatste weken van de grote vakantie was er al heel wat beweging op onze school te zien. Deze vakantie eens geen leerkrachten die al ijverig bezig waren maar werkmannen die de klassen van de oude blok aan het strippen waren. Zo gingen de plafonds eruit voor een nieuw exemplaar en werd alles van de muren gehaald zodat alles opnieuw bepleisterd en geschilderd kon worden. De laatste 2 weken waren het alle hens aan dek om de school spik en span te maken om zo al onze kapoenen terug te kunnen ontvangen.

Op 7 september zijn op onze school opnieuw grote werken gestart. Zo krijgen zowel de kleuters als de lagere school een heel nieuwe speelplaats.

De graafwerken gingen vlot vooruit want op slechts enkele dagen was er van de kleuterspeelplaats niet veel meer te herkennen. Nieuwsgierige gezichtjes stonden al snel te kijken naar wat er allemaal te gebeuren stond.

Als alles goed gaat zou tegen 16 oktober de nieuwe kleuterspeelplaats getest kunnen worden door al die kleine lieve sloebertjes.

Daarna gaat de volgende fase van start! Wordt vervolgd…

 

December 2020

De kleuterspeelplaats heeft zijn goedkeuring gekregen van onze kleinste kapoenen. Nog verdere afwerking zal tijdens de volgende weken volgen. Voorlopig hebben we een tent geplaatst zodat onze kleuters bij regenweer kunnen schuilen.

Momenteel wordt de speelplaats van de lagere school aangepakt. De zitbanken rond de speeltuigen zijn geplaatst en worden volop gestest door onze leerlingen. 

Koekjes en chocolade verkoop 

Donderdag, 28 januari 2021, organiseren wij een verkoopdag van lekkere koekjes van Lu (€7,50)
en heerlijke chocolade van Côte d’Or (€10). 
De kinderen hebben briefjes meegekregen om deze lekkernijen te koop aan te bieden.
Deze kunnen tot ten laatste vrijdag 8 januari in de klas afgegeven worden.

 

Kleurwedstrijd

Voor onze kleurwedstrijd werd er gevraagd om een poster van onze school artistiek mooi te maken, aan het raam te hangen en er een foto van te maken. Deze foto kon je dan naar school sturen met een slagzinnetje waarom je graag naar Sint-Carolus komt.
Hier zijn onze trotse winnaars...

        

Ik kom graag naar school omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en te spelen met mijn vrienden en vriendinnen.

Trinity

Ik ga graag naar mijn school Sint-Carolus;
“Omdat ik hier lekker mezelf kan zijn, dat ik met al mijn vriendjes mag spelen, elke dag weer iets nieuws kan leren. Dat alle juffen en meesters zo leuk en lief zijn. Mijn school is gewoon heel cool en ligt lekker midden in de natuur!
Axl

"Ik ga naar Carolus omdat de juffen en meesters goed voor mij zorgen; de school heeft een hart voor mij en ik heb een hart voor mijn school."
Ian

"Omdat ik daar veel vrienden heb en hele leuke juffen."
Floor

Ensar vindt school leuk omdat hij veel van zijn vrienden houdt. Met elkaar grapjes maken, voetballen op de speelplaats is top voor hem.
Ensar

Omdat alle juffen lief en leuk zijn.
Kardelen

Ik kom graag voor de sfeer, de leuke juffen en meesters, de leuke stagaires en leuke lessen.
Eerlijk gezegt carolus is TOP!
Groetjes Jolien De Brabander 6de leerjaar

 

    

Lukas komt zo graag naar school omdat hij het zo leuk vind om met zijn vriendjes te spelen en te leren.
Lukas Binon

Torre speelt graag met de andere kinderen en is altijd heel enthousiast over de thema's.
Torre

"Onze juffen en meesters zijn de allerliefsten! En de school is heel mooi." En Florine zei me ook nog dat ze houdt van alle knutselwerkjes die ze op school maakt.
De mama en papa van Florine houden vooral van de sfeer die de school uitademt: iedereen kent iedereen en de juffen en meesters zijn erg aanspreekbaar en begaan met hun leerlingen. Het is fijn dat onze kinderen door zo'n goed, samenhangend team begeleid worden in het opgroeien. Dat mag ook wel eens gezegd worden . 
Georges en Florine

Ik kom graag naar school voor alles, want ik vind het holderdebolder fijn om op Sint-Carolus te zijn.
Fenna

    

Alekto gaat graag naar Eikevliet omdat daar superveel leuke juffen zijn!
Alekto


We werden in de ballonnetjes gezet!! 

Wat een leuke verrassing deze morgen...
Alle kinderen kwamen onze schoolpoort binnen met een kleurrijke ballon voor de juffen en meesters.
Dankjewel allemaal! Dit doet ons deugd!