Wist je datjes

Beetje bij beetje een nieuwe school.

Tijdens de laatste weken van de grote vakantie was er al heel wat beweging op onze school te zien. Deze vakantie eens geen leerkrachten die al ijverig bezig waren maar werkmannen die de klassen van de oude blok aan het strippen waren. Zo gingen de plafonds eruit voor een nieuw exemplaar en werd alles van de muren gehaald zodat alles opnieuw bepleisterd en geschilderd kon worden. De laatste 2 weken waren het alle hens aan dek om de school spik en span te maken om zo al onze kapoenen terug te kunnen ontvangen.

Op 7 september zijn op onze school opnieuw grote werken gestart. Zo krijgen zowel de kleuters als de lagere school een heel nieuwe speelplaats.

De graafwerken gingen vlot vooruit want op slechts enkele dagen was er van de kleuterspeelplaats niet veel meer te herkennen. Nieuwsgierige gezichtjes stonden al snel te kijken naar wat er allemaal te gebeuren stond.

Als alles goed gaat zou tegen 16 oktober de nieuwe kleuterspeelplaats getest kunnen worden door al die kleine lieve sloebertjes.

Daarna gaat de volgende fase van start! Wordt vervolgd…

December 2020

De kleuterspeelplaats heeft zijn goedkeuring gekregen van onze kleinste kapoenen. Nog verdere afwerking zal tijdens de volgende weken volgen. Voorlopig hebben we een tent geplaatst zodat onze kleuters bij regenweer kunnen schuilen.

Momenteel wordt de speelplaats van de lagere school aangepakt. De zitbanken rond de speeltuigen zijn geplaatst en worden volop gestest door onze leerlingen.

Koekjes en chocolade verkoop

Donderdag, 28 januari 2021, organiseren wij een verkoopdag van lekkere koekjes van Lu (€7,50)
en heerlijke chocolade van Côte d’Or (€10).
De kinderen hebben briefjes meegekregen om deze lekkernijen te koop aan te bieden.
Deze kunnen tot ten laatste vrijdag 8 januari in de klas afgegeven worden.